Ελλαδα

Αντιδράσεις για σκίτσο της «ΕφΣυν» για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Δείχνει τον Μητσοτάκη στο μηχανάκι των εκτελεστών- Πελώνη: «Απαράδεκτο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σκίτσο της «Εφσυν»
Το σκίτσο της «Εφσυν»

Αντιδράσεις για το σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών για τη δολοφονία του Γιώργου Καϊραβάζ- Δείχνει τον Μητσοτάκη στο μηχανάκι των εκτελεστών

Αντιδράσεις προκαλεί το σκίτσο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, που επικρίνει και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο σκίτσο του Πέτρου Ζερβού για την «ΕφΣυν» της Δευτέρας, απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πίνει καφέ και να διαβάζει εφημερίδα στο μηχανάκι των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το σκίτσο της «Εφσυν»
Το σκίτσο της «Εφσυν»

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις ήταν έντονες με το ελληνικό Τwitter να αναφέρει πως πρόκεται για ανεπίτρεπτο σκίτσο, συγκρίνοντάς το σε πολλές περιπτώσεις με το "Documento" και κυρίως με το "Μακελειό".

 

 

 

 

Για το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ που δείχνει τον Μητσοτάκη συνεπιβάτη στην μηχανή των εκτελεστών, πήρε θέση και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, η οποία το χαρακτήρισε «απαράδεκτο». «Το αφήγημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η χώρα μας έχει γίνει Κολομβία, είναι παντελώς ανυπόστατο. Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός να βλέπει τα στοιχεία και να μην διασύρει την χώρα μας στο εξωτερικό», τόνισε η κ. Πελώνη απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ