Ελλαδα

Βασίλης Σεβαστής: Με σημαία του ΣΕΓΑΣ σκεπάστηκε το φέρετρο

Θλίψη στην κηδεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Σεβαστής - Κηδεία: Με σημαία του ΣΕΓΑΣ σκεπάστηκε το φέρετρο
Βασίλης Σεβαστής - Κηδεία: Με σημαία του ΣΕΓΑΣ σκεπάστηκε το φέρετρο © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Κηδεύτηκε ο Βασίλης Σεβαστής στο κοιμητήριο Παιανίας, με το φέρετρο να είναι τυλιγμένο με τη σημαία του ΣΕΓΑΣ.

Μέσα σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία του Βασίλη Σεβαστή. Την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας.

Ο Βασίλης Σεβαστής πέθανε από κορωνοϊό. Η κηδεία έγινε στο Κοιμητήριο της Παιανίας και κατά τη διάρκειά της είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της πανδημίας Covid-19.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτισαν ήταν και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, καθώς και άλλα μέλη του νυν και πρώην διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η EUROKINISSI, το φέρετρο του Βασίλη Σεβαστή ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του ΣΕΓΑΣ. Για περισσότερα από 50 χρόνια ο Βασίλης Σεβαστής πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον κλασικό αθλητισμό με αγάπη, εργατικότητα και ανιδιοτέλεια.

 

Βασίλης Σεβαστής - Ποιοι πήγαν στην κηδεία του

Στην κηδεία βρέθηκαν πρόσωπα από τον ευρύτερο αθλητικό και πολιτικό χώρο, όπως ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Ιππασίας και πρόεδρος της ΕΘΝοα Ισίδωρος Κούβελος, ο βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιάννης Σγουρός, ο επικεφαλής του τομέα αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ Θανάσης Ζαννιάς, ο οποίος εκπροσώπησε και την ομοσπονδία τένις και ο Θανάσης Λιάπης από το ΚΚΕ.

Στην κηδεία πήγαν επίσης ο νέος γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Χασκής, ο β΄αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, ο α' ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος, η β΄ ειδικός γραμματέας Παρασκευή Παχατουρίδου, ο Διευθυντής Μαραθωνίου Μάκης Ασημαλόπουλος κ.α.

Βασίλης Σεβαστής - Κηδεία: Το φέρετρο έχει σκεπαστεί με σημαία του ΣΕΓΑΣ
Βασίλης Σεβαστής - Κηδεία: Το φέρετρο έχει σκεπαστεί με σημαία του ΣΕΓΑΣ © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, πολιτικά κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα25, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, οι εργαζόμενοι στον ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, ο ΟΣΦΠ κ.α.

Κατερίνα Στεφανίδη για Βασίλη Σεβαστή: «Θα σε θυμόμαστε πάντα κ. Βασίλη»

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν μια από τις αθλήτριες που εξέφρασε τη θλίψη της μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του Βασίλη Στεφανή.

Με μήνυμά της στα social media η Χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ αποχαιρέτισε τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ.

«Λυπάμαι για την απρόσμενη απώλεια του ανθρώπου που αγάπησε και έδωσε την ζωή του στον στίβο. Άνθρωπος με όραμα αφήνει τεράστιο έργο. Θα σε θυμόμαστε πάντα κ Βασίλη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ