- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Νεκρή 16χρονη με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο «Παίδων»
Ο τρίτος θάνατος από Covid-19 στην ηλικιακή ομάδα 0-17 ετών
Νεκρή είναι η 16χρονη με κορωνοϊό που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Την τελευταία της πνοή άφησε μια 16χρονη με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η ανήλικη από τις Φιλιππίνες πέθανε το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 και ο θάνατός της έγινε γνωστός σήμερα.
Πρόκειται για το τρίτο θύμα της πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα, όπως φαίνεται και στον σχετικό πίνακα που δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ. Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα έχει καταγραφεί μόλις το 7,4% των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ανακοινώθηκαν 1.955 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 921 στην Αττική. Οι νέοι θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο ήταν 78. Οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ είναι 749.
Τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 ανέρχονται σε 275.414, εκ των οποίων το 51,4% άνδρες. Με τους 78 νέους θάνατους τα συνολικά θύματα της πανδημίας στη χώρα ανέβηκαν στα 8.380. Το 95,7% των θανόντων είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Πέθανε 16χρονη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» - Τι συμπτώματα εμφάνισε
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε μεταφερθεί πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Πριν από τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού. Ειδικότερα, η μητέρα της 16χρονης ενημέρωσε τους γιατρούς ότι η κόρη της υπέφερε από διάρροια και εμετούς από την περασμένη Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη εμφάνισε και πόνο στο στήθος.
Με δείγμα που ελήφθη από την ανήλικη, έγινε μοριακό τεστ (PCR), το οποίο βγήκε θετικό στην Covid-19.
Αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία - νεκροτομή στην 16χρονη με κορωνοϊό που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.