Ελλαδα

Τροχαίο στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη στον 18χρονο οδηγό του ΙΧ

Ποιες κατηγορίες τού απαγγέλθηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
liosion2.jpg
Καταδίωξη που κατέληξε σε τροχαίο στη Λιοσίων © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Τροχαίο στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη στον 18χρονο οδηγό - Πήρε το όχημα από το πλυντήριο αυτοκινήτων - Τέσσερις τραυματίες από την καταδίωξη.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 18χρονο που οδηγούσε το όχημα που καταδίωξε η ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Πέμπτης (18/3) στην Λιοσίων.
 
Ο εισαγγελέας απήγγειλε σωρεία κατηγοριών σε βαθμό πλημμελήματος. Συγκεκριμένα,  στον 18χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια, αλλά και για οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού, δύο μαχαίρια και ένα κλομπ.
 
Ο κατηγορούμενος -που οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα για να αποφύγει τους αστυνομικούς προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων πολιτών- φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.
 

Τροχαίο Λιοσίων: Ο 18χρονος είναι υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων 

Σύμφωνα με το Mega, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 18χρονος άνδρας, υπάλληλος σε πλυντήριο αυτοκινήτων, που θέλησε να κάνει βόλτα με τη BWV. Ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει στο πλυντήριο το όχημα και όταν έφτασε για να το παραλάβει, συνειδητοποίησε ότι το όχημά του έχει κλαπεί. Όπως αναφέρει το newsit.gr, πριν ειδοποιήσει την αστυνομία, άνοιξε το κινητό του το app για να εντοπίσει το αυτοκίνητο από το GPSν και γρήγορα διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο, αντί για τα Άνω Λιόσια βρισκόταν στο Φάληρο. Η αστυνομία εντόπισε το όχημα κάπου στο Σύνταγμα και ακολούθησε η καταδίωξη που κατέληξε σε τροχαίο στη Λιοσίων

Ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Λιοσίων

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ