Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιόσπυρου

«Δεν είναι Άρλεκιν. Πρόκειται για τη ζωή μου, που την κατέστρεψε. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι © Instagram

Τη σιωπή της έσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το καλοκαίρι του 2020 σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας. Μαζί με τη συνέντευξη, η Ιωάννα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά το συμβάν, με τα στοιχεία της καλυμμένα με ειδική μάσκα.

Σχεδόν εννέα μήνες μετά τη σοκαριστική επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» για όλα όσα έζησε, υποστηρίζοντας ότι «μέχρι τη σύλληψη (σ.σ. της κατηγορουμένης) ζούσα με το φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει». Η 34χρονη, έχοντας υποβληθεί σε αρκετές επώδυνες χειρουργικές και αισθητικές επεμβάσεις, παλεύει πλέον καθημερινά να σταθεί στα πόδια της και να επουλώσει τα τραύματα στο σώμα της, αλλά κυρίως στην ψυχή της, ανεβαίνοντας τον δικό της Γολγοθά.

Να σημειωθεί ότι σε ανακοίνωσή της τον περασμένο Δεκέμβριο, η Ιωάννα υποστήριζε ότι η κατηγορούμενη είχε σκοπό να την σκοτώσει, ενώ από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε με το βιτριόλι, έψαχνε τρόπο να ολοκληρώσει το εγκληματικό της σχέδιο στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

«Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμα αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμα και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι Άρλεκιν. Πρόκειται για τη ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ioanna.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ