- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Δημήτρης Κουφοντίνας: Εξετάζεται σήμερα το αίτημα που κατέθεσαν οι συνήγοροί του για τη διακοπή εκτέλεσης της ποινής.
Από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας αναμένεται να εξεταστεί το μεσημέρι το αίτημα που υπέβαλε χθες Τετάρτη (3/3) διά των συνηγόρων του, ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την αναβολή ή διακοπή της ποινής του μέχρι την αποκατάσταση της υγείας του.
Το αίτημα υπογράφεται από την κ. Ιωάννα Κούρτοβικ και τον κ. Θέμη Σοφό, οι οποίοι αναμένεται να παραστούν στη σημερινή διαδικασία, Με αυτό επιδιώκεται η αναβολή της έκτισης ποινής ώστε ο κρατούμενος απεργός πείνας να μην υποστεί ανήκεστο βλάβη. Η αναβολή ζητείται μέχρι την αποκατάσταση της υγείας του, μετά από 56 ημέρες απεργίας πείνας και 10 ημέρες δίψας.
Εάν το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα γίνει δεκτό, τότε το δικαστήριο θα έχει τη δυνατότητα να διατάξει τη διακοπή της έκτισης μέχρι πέντε μήνες. Οι δύο δικηγόροι έχουν ζητήσει με δεύτερο αίτημα που δεν εξετάζεται σήμερα, την επαναμεταγωγή του κρατούμενου στις Φυλακές Κορυδαλλού με σκεπτικό ότι δεν είναι σύννομη η απόφαση για την κράτησή του στις Φυλακές Δομοκού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα βλέπαμε στην οθόνη, τώρα σε απόσταση αναπνοής
Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και βρέθηκε στο έδαφος
Η φωτιά πέρασε στο ελληνικό έδαφος από τη Βουλγαρία την Κυριακή
Έρευνα αποτυπώνει αισθητή υποχώρηση των οχημάτων και βελτίωση των χρόνων μετακίνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν τραυματισμένο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H πρόγνωση για τις επόμενες ώρες
Καλά στην υγεία τους και τα 39 άτομα που επέβαιναν στο πλοίο
Αναζητούνται από την Αστυνομία
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέχρι την Πέμπτη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.