Ελλαδα

Υπόθεση Κουφοντίνα: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Σύσκεψη για τα μέτρα της ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - EUROKINISSI

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ για να συμμετάσχει σε σύσκεψη μετά τις επιθέσεις υποστηρικτών του Δ. Κουφοντίνα

Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ώστε να συμμετάσχει σε σύσκεψη για τα μέτρα της ΕΛΑΣ απέναντι στις επιθέσεις από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Την ίδια ώρα, και στα Εξάρχεια, αναρχικοί έχουν στήσει μπλόκο ώστε να εντοπίσουν αστυνομικούς σε αυτοκίνητα ή μηχανάκια.

Ελέγχους σε πολίτες που οδηγούν δίκυκλα πραγματοποιούν από το πρωί στα Εξάρχεια ομάδες αντιεξουσιαστών, αναζητώντας αστυνομικούς της ασφάλειας με πολιτικά!

Οι ομάδες αυτές κινούνται περιφερειακά της πλατείας, σε σημεία όπου κατά κανόνα βρίσκονται αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας και παρακολουθούν κινήσεις ώστε να ενημερώνουν το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με αναφορά πολίτη σε τηλεοπτικό σταθμό. μια τέτοια ομάδα είχε στήσει «μπλόκο» το πρωί στην διασταύρωση της Εμμανουήλ Μπενάκη με την Κωλέττη και οι νεαροί σταματούσαν όποιο όχημα έκριναν «ύποπτο» και ζητούσαν από τον οδηγό του να τους δείξει την αστυνομική του ταυτότητα προκειμένου να βεβαιωθούν πως δεν είναι αστυνομικός.

Ανάλογες πληροφορίες υπήρξαν και το βράδυ της Δευτέρας για τη είσοδο της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου, σχετικά με 150 άτομα που πραγματοποιούσαν παρόμοιους ελέγχους σε διερχόμενους.  

Στο μεταξύ το πρωί της Δευτέρας ο Υπουργός Προστασίας ου Πολίτη επισκέφτηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής και τον Διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής, και ζήτησε αφενός ενημέρωση για τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τις προθέσεις των «υποστηρικτών του Κουφοντίνα» σε ένα ενδεχόμενο θάνατό του, αλλά και για τα μέτρα που έχει αποφασιστεί να ληφθούν εάν υπάρξουν μαζικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ