Ελλαδα

Όμηρος Πουλάκης για Λιγνάδη: Έχουμε υποστεί διαδοχικά σοκ

Τι αναφέρει ο μαθητής και συνεργάτης του σκηνοθέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όμηρος Πουλάκης
Όμηρος Πουλάκης © Facebook

«Εγώ και άλλοι άνθρωποι που ήταν κοντά στο Δημήτρη Λιγνάδη έχουμε υποστεί διαδοχικά σοκ», δήλωσε ο Όμηρος Πουλάκης.

Λίγες ώρες μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη ο συνεργάτης και μαθητής του Λιγνάδη, Όμηρος Πουλάκης, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». «Ο Δημήτρης Λιγνάδης υπήρξε και καθηγητής μου στο εθνικό θέατρο αλλά σκηνοθέτησε και τις τρεις πρώτες μου παραστάσεις που έκανα. Εγώ και άλλοι άνθρωποι που ήταν κοντά στο Δημήτρη Λιγνάδη έχουμε υποστεί διαδοχικά σοκ», είπε φανερά ταραγμένος ο ηθοποιός για να συνεχίσει:

«Οποιαδήποτε μαρτυρία που θα μπορούσε να προσφέρει κάτι θα το κάνω είτε από το σωματείο, είτε με τη νομική οδό. Και για μένα είναι μια ιδιαίτερη συναισθηματική συνθήκη γιατί ήταν καθηγητής μου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτά που ακούω δεν είναι καταδικαστέα. Δεν θέλω να σχολιάσω το πως ήταν σαν δάσκαλος. Θα το κάνω με άλλη οδό», είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων στην εκπομπή, ενώ δήλωσε θυμωμένος για τη στάση της υπουργού Πολιτισμού:

«Θεωρώ αδιανόητα να μην υπάρξει μια συγγνώμη από την κ. Μενδώνη. Υπήρξαν 20 μέρες σιωπής. Και επί της ουσίας στη συνέντευξη τύπου δεν ειπώθηκε τίποτα. Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω».

Ο Όμηρος Πουλάκης παίρνει θέση για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη Λίνα Μενδώνη

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ