- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Μήδεια» - Κρήτη: Χιόνια σε Ηράκλειο & Οροπέδιο Λασιθίου
Μηχανήματα επιχειρούν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο
«Μήδεια» - Ηράκλειο Κρήτης: Στα λευκά οι δήμοι Αρχανών -Αστερουσίων, Βιάννου και Μινώα Πεδιάδος - Άγιος Νικόλαος: Έντονες χιονοπτώσεις στο Οροπέδιο Λασιθίου
Στα λευκά έντυσε η «Μήδεια» την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, με το επίκεντρο της κακοκαιρίας να εντοπίζεται στους δήμους Γόρτυνας, Αρχανών -Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος.
Μηχανήματα επιχειρούν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, ενώ στον δρόμο Ηράκλειο -Μεσαρά, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας, επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Η πυκνή χιονόπτωση κρατάει σε "εγρήγορση" τα μηχανήματα δήμου και περιφέρειας, ενώ δύσκολη είναι η πρόσβαση σε περιοχές από το Χουδέτσι και μετά στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων, όπου ο δήμαρχος Μανώλης Κοκοσάλης, ζητάει οι μετακινήσεις να γίνονται με πολλή προσοχή και μόνο στις απόλυτα αναγκαίες περιπτώσεις. Στο τμήμα Αλάγνι - Αρκαλοχώρι τρία εκχιονιστικά μηχανήματα, επιχειρούν να κρατήσουν ανοιχτό τον δρόμο, ενώ σε αρκετούς δήμους τα προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι επαναλαμβανόμενα.
Άγιος Νικόλαος: Έντονες χιονοπτώσεις στο Οροπέδιο Λασιθίου - Μετακινήσεις μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Οροπέδιο Λασιθίου, με τις εργασίες εκχιονισμού από μηχανήματα του να συνεχίζονται αδιάλειπτα.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών σε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, ενώ η κυκλοφορία στις απαραίτητες και μόνο περιπτώσεις μπορεί να γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδες ή με οχήματα 4x4.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις εισόδους του Οροπεδίου Λασιθίου και στο ορεινό οδικό δίκτυο, ενώ έχει απαγορευτεί η είσοδος στον κάμπο του Οροπεδίου Λασιθίου, για λόγους ασφάλειας των πολιτών. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση, σε τμήμα οικιών στο Τζερμιάδο. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο κ. Στεφανάκης, αυτά είναι περιορισμένα, καθώς στην περιοχή διανυκτέρευσε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που επιχειρεί, για να αποκαθιστά άμεσα τα όποια προβλήματα καταγράφονται.
Ρέθυμνο: Επιχείρηση εντοπισμού τριών κτηνοτρόφων στα ορεινά της Ελεύθερνας
Καλά στην υγεία τους είναι οι τρεις κτηνοτρόφοι που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στην περιοχή των Αραβάνων στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και εντοπίστηκαν νωρίτερα.
Οι τρεις κτηνοτρόφοι είχαν πάει να επισκεφτούν την στάνη τους.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.