- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κακοκαιρί «Μήδεια» - Φλώρινα: Τους -25 βαθμούς Κελσίου άγγιξε το θερμόμετρο.
Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατέγραψε θερμοκρασία ρεκόρ στον Νέο Καύκασο Φλώρινας το πρωί της Τρίτης, κατά τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια». Ο Νέος Καύκασος, χωριό με περίπου 200 κατοίκους, απόγονοι Ποντίων από τον Καύκασο οι περισσότεροι, βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων.
Περίπου 8 οκτώ το πρωί η θερμοκρασία έπεσε στους -25.1 βαθμούς, ορίζοντας ένα νέο ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας για τους σταθμούς του δικτύου του Αστεροσκοπείου.
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Στους 3 οι νεκροί
Τρία είναι τα θύματα που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία «Μήδεια». Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει και δεύτερος νεκρός στην Εύβοια. Μετά τον 80χρονο που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στον απομακρυσμένο οικισμό Τρούπι, ένας 73χρονος έχασε τη ζωή του στην περιοχή Μουρτιά Ελυμνίων. Την ίδια ώρα, ένας 56χρονος κτηνοτρόφος στην Κρήτη εντοπίστηκε νεκρός έξω από το μαντρί του στο Καμινάκι στο Οροπέδιο Λασιθίου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.