- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Οι Δανοί ψηφίζουν Ελλάδα: Ποιο ελληνικό νησί θεωρούν το καλύτερο
Οι Κυκλάδες έχουν την τιμητική τους
Ποια ελληνικά νησιά ψηφίζουν οι Δανοί - Η λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με το περιοδικό Vagabond.
Tο Vagabond, το κορυφαίο περιοδικό της Σκανδιναβίας δημοσίευσε τη λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά για τους Δανούς.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Νάξος, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Άνδρος και ακολουθούν Μύκονος, Σαντορίνη, Κουφονήσια, Μήλος και η Ίος που θεωρείται η νέα υποσχόμενη είσοδος για τις αγορές της Σκανδιναβίας. Μάλιστα, ο συντάκτης του αφιερώματος δηλώνει μαγεμένος από το νησί με τις αμμώδεις ονειρεμένες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά, που έχει εμφανιστεί σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η λίστα έχει μεγάλη σημασία για τον ελληνικό τουρισμό στη Δανία, μία χώρα της οποίας η εθνική οικονομία έχει επιδείξει εντυπωσιακές επιδόσεις και μεγάλες αντοχές ακόμη και σε δύσκολες συγκυρίες.
Πώς κυλούν οι μέρες στην Ιό, τη Νάξο και την Άνδρο
Ίος
«Η πανδημία δεν θα μας καταβάλει. Κατορθώσαμε να κρατήσουμε δυνάμεις, παρά τις αντιξοότητες της προηγούμενης χρονιάς. Φέτος ετοιμάζουμε δύο σύγχρονες ιστοσελίδες, νέο τουριστικό λογότυπο και θεματικά βίντεο με στόχο να αναδείξουμε όλες τις διαστάσεις του προορισμού. Παράλληλα, με τις κατάλληλες ενέργειες προβολής δηλώνουμε «παρών» σε μεγάλα αφιερώματα σε Μέσα του εξωτερικού», δηλώνει ο δήμαρχος Ιητών Γκίκας Γκίκας.
Νάξος & Μικρές Κυκλάδες
«Το 2020 ήταν μία δύσκολη τουριστική χρονιά με τους Έλληνες ταξιδιώτες να μας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Υπό αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες δεν πάψαμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε οι προορισμοί μας να αποσπούν πρωτιές σε παγκόσμια κλίμακα. Τα ειδικά ενδιαφέροντα, η γαστρονομία και το island hopping είναι συστατικά της διαρκούς προσπάθειας μας», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς.
Άνδρος
«Με εφόδια την υγειονομική θωράκιση, το εύρος ειδικών μορφών τουρισμού και τη μοναδική ακτογραμμή, η Άνδρος στάθηκε όρθια πέρυσι, ενώ γενικότερα δεν έχει πάψει να πρωτοστατεί σε λίστες διεθνών ΜΜΕ από όλο τον κόσμο. Μέσα από ένα συγκροτημένο πρόγραμμα προβολής, ο Δήμος θέτει τις βάσεις για νέες διεθνείς διακρίσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.