- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξαδάκτυλος: Θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο lockdown
«Έχουμε να κάνουμε με έναν ιό ο οποίος αλλάζει ταχύτατα και απαιτείται μία πιο γρήγορη απάντηση»
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, εκτιμά πως οι δύο εβδομάδες lockdown στην Αττική θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μίλησε για τα νέα μέτρα που θα επιβληθούν στην Αττική, εκτιμώντας πως το νέο lockdown θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, που θέλουν οι ειδικοί.
«Για να έχουμε αποτελέσματα σε όλους τους τομείς, μικρότερη χρονική διάρκεια και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα δύο πλεονεκτήματα που έχουμε μπροστά μας δηλαδή τον καιρό που θα βελτιωθεί ο καιρός και τον Μάρτιο που υπάρχει η προοπτική παραλαβής πολλών εμβολίων, έτσι ώστε να εμβολιαστεί ένα ικανοποιητικό μέρος του πληθυσμού» σημείωσε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και εξήγησε πως σε περίπτωση που πηγαίναμε στο lockdown αργότερα, «θα είχαμε πάλι μια βασανιστική διαδικασία με πολύ αργό αποτέλεσμα, όπως είχαμε το φθινόπωρο».
Σχετικά με το εάν ήταν λανθασμένη η απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία, ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε πως «όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες, συμμετέχουν στην διάδοση του ιού».
«Έχουμε να κάνουμε με έναν ιό ο οποίος αλλάζει ταχύτατα και απαιτείται μία πιο γρήγορη απάντηση, ενώ έχουμε και μια κοινωνία η οποία είναι εξουθενωμένη. Τα παιδιά νοσούν ελαφρά, κινδυνεύουν λίγο αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν μεταδίδουν τον ιό, καθώς τα στοιχεία αλλάζουν συνεχώς».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιες πτήσεις ακυρώνονται - Τι ισχύει με τα εισιτήρια
Σε ισχύ από την Παρασκευή 13 Μαρτίου
«Για μια σύγχρονη και δημοκρατική πόλη, η προάσπιση της ισότητας είναι δέσμευση», τόνισε ο Χάρης Δούκας
Λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή τα ξημερώματα της Κυριακής
Διαγωνισμός το καλοκαίρι, ανάδοχος έως το τέλος του 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.