Ελλαδα

Σπύρος Μπιμπίλας: Καταγγελίες για ακόμα 10 άντρες

«Για κάθε είδους βία και εργασιακή βία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας © EUROKINNISSI

«Έχουν γίνει στο Σωματείο Ηθοποιών καταγγελίες για 10 άντρες και από γυναίκες αλλά και από άντρες», αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» αποκάλυψε πως έχουν γίνει στο Σωματείο Ηθοποιών καταγγελίες για 10 άντρες και από γυναίκες αλλά και από άντρες. «Να διευκρινίσω κάτι πριν από όλα. Δημιουργήθηκε μια ένταση ότι το Πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ που είναι θεσμικό όργανο ήδη έχει διαγράψει ανθρώπους. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο», είπε και συνέχισε: «Έχουμε καταγγελίες για 10 πρόσωπα και είναι άντρες, από άνδρες και γυναίκες για κάθε είδους βία και εργασιακή βία».

«Εμείς σαν σωματείο δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε επωνύμως κανέναν, παρά συνιστούμε στα μέλη μας να μην βγαίνουν στα παράθυρα, να μην γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί μπορεί να φέρουν μηνύσεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει το τεκμήριο της αθωότητας», πρόσθεσε.

Για το ίδιο θέμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατηγόρησε στο ΘΕΜΑ 104,6,τα μέσα ενημέρωσης ότι «δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο για τα προβλήματα των ηθοποιών εν μέσω της πανδημίας. Μόλις μπήκε στη μέση κλειδαρότρυπα, έχει γίνει μπαράζ εκπομπών κίτρινου Τύπου», προσθέτοντας πως «η έκταση είναι δυσανάλογη με το πόσοι εμπλέκονται. Δεν είναι όλο το θέατρο βόθρος»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ