- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακλαμανάκης: Καθεστώς τύπου «Βόρειας Κορέας» στην Ομοσπονδία
«Αυτός που απείλησε τη ζωή μου θα αποκαλυφθεί άμεσα»
Για καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, έκανε λόγο ο Νίκος Κακλαμανάκης.
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ, ο Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης. Παράλληλα ο Νίκος Κακλαμανάκης ανακοίνωσε ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στο στενό κύκλο της ΕΙΟ.
«Το ‘99 όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα φθάσει πολύ κοντά με δηλώσεις μου για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού και όταν μπήκα στο ‘‘ψητό’’ να καταγγέλλω πράγματα με όνομα και στοιχεία, με πλησίασαν για να πνίξουν την αλήθεια μου απειλώντας τη ζωή μου, άνθρωπος στο στενό κύκλο της Ομοσπονδίας. Θα αποκαλυφθεί άμεσα, και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απειληθεί η ζωή μου έχει και πρόσφατα για θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, άλλου χαρακτήρα όχι οικονομικής φύσεως, και έγινε συγκεκριμένα το 4/8/2018», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δήλωσε ότι ο λόγος που κατέθεσε στη Βουλή ήταν πέραν των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση η διαχρονική ψυχική και συναισθηματική κακοποίηση, με τελεσίγραφα, καταστρατήγηση νομίμων δικαιωμάτων και με υπεύθυνες δηλώσεις που παραπέμπουν σε καθεστώς Βόρειας Κορέας. Χαρακτήρισε τις υπεύθυνες δηλώσεις καθεστώς προληπτικής λογοκρισίας, με πειθαρχικά, στέρηση νομίμων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των αθλητών, όπως η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και καθεστώς τρομοκρατίας.
«Ένα παιδί αυτό το οδηγεί σε αφανισμό, πρόκειται για καθεστώς τρομοκρατίας, σκίζει το όνειρό του το πετάει στα σκουπίδια. Η υπεύθυνη δήλωση ήταν προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα», κατήγγειλε ο κ. Κακλαμανάκης.
«30 χρόνια κατάχρησης εξουσίας»
Ο χρυσός και αργυρός Ολυμπιονίκης μίλησε ακόμα για 30 χρόνια κατάχρησης εξουσίας, διαφθορά και διασπάθιση δημόσιου χρήματος στην Ομοσπονδία που αντιμετώπισε. «Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν το αποτέλεσμα της εξουσιοκρατίας και των εξαρτητικών σχέσεων που υπήρχαν, και από πάνω και από μέσα στο χώρο της ιστιοπλοΐας, και διαιωνιστήκαν. Λυπάμαι που επέλεξε το ΔΣ τον οδό της αγωγής εναντίον μου αντί να με καλέσει να δει τι στοιχεία έχω, καλό είναι να οδηγήσει η επιθετικότητα σε κάθαρση» επισήμανε.
Όπως εξήγησε, δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος για φαινόμενα δημοσίου χρήματος υπεξαιρέσεων. Υπάρχει, ανέφερε, ασυμβίβαστο για μελή του ΔΣ, δεν υπάρχει βιβλίο απογράφης υλικού, υπάρχουν παράνομες προσλήψεις στο δημόσιο, υπάρχει πριμ προπονητή που εδόθη σε τεχνικό σύμβουλο ο οποίος δεν έχει ιδιότητα του προπονητή. «Πρόκειται για κρυφά σημεία που έχω ζητήσει από εξώδικο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν τα δίνουν».
«Όταν απειλεί και τρομοκρατεί τους γύρω να μη μιλήσουν από Ομοσπονδία και κατάλαβα ότι είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα και πολύ μεγαλύτερο το θέμα από ό,τι νόμιζα», σημείωσε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά την «παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο σπίτι της, η Βάνα Νικολαΐδου-Κυριανίδου μιλάει στην ATHENS VOICE
Πιο σοβαρά τραύματα φέρει μία δημοσιογράφος, η οποία ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Μαΐου. και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέχρι πότε θα τίθενται σε ισχύ
Το τριήμερο που περιμένουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού
Oι ποινές για τους παραβάτες
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η έξοδος των εκδρομέων από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμία
Λουλούδια και στεφάνια για τους εκτελεσθέντες άφησαν στο Σκοπευτήριο δεκάδες πολίτες
Στα ορεινά σημειώθηκαν χιονοπτώσεις
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.