Ελλαδα

Κεραμέως για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών: Τι ισχύει

Πώς θα γίνονται τα μαθήματα - Βίντεο με τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φροντιστήριο
Φροντιστήριο © Pixabay

Σε φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών παραμένει η εξ αποστάσεως λειτουργία, ανακοίνωσε η Νίκη Κεραμέως, ενώ ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια την 1η Φεβρουαρίου.

Ξεχωριστή αναφορά σε φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών έκανε η Νίκη Κεραμέως, η οποία ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διαφορετικά διαλείμματα, χρήση αντισηπτικών και σχολαστικοί καθαρισμοί, ορισμένα από τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού με τα οποία γίνεται το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της στη live ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας, η κα Κεραμέως ξεκαθάρισε ότι σε φροντιστήρια και κέντρα Ξένων Γλωσσών παραμένει για την ώρα η εξ αποστάσεως λειτουργία. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις άλλες εκπαιδευτικές δομές όπως Πανεπιστήμια, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης).

«Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η διαδικασία είναι δυναμική, τα δεδομένα της πανδημίας εξετάζονται διαρκώς και προσαρμόζονται αναλόγως και οι αποφάσεις μας για τα επόμενα βήματα» ανέφερε επίσης η υπουργός Παιδείας, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών. 

(... από 18.40 και μετά)

Eνημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ