- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την επίθεση σε δομή ανηλίκων
Τη διερεύνηση για το επεισόδιο χειρίζεται το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης
Παρέμβαση της αντεισαγγελέως Αρείου Πάγου αρμόδια για θέματα ρατσιστικής βίας για την επίθεση σε δομή ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο.
Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αρμόδια για θέματα ρατσιστικής βίας παρενέβη στην την υπόθεση της επίθεσης που έγινε το περασμένο Σάββατο σε δομή ανηλίκων της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να προχωρήσει στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την εν λόγω υπόθεση και παράλληλα ζήτησε να είναι ενήμερη επί των εξελίξεων και το τελικό εισαγγελικό αποτέλεσμα, όπως προβλέπει η Ποινική Δικονομία.
Σημειώνεται, ότι ταυτοποιήθηκαν ένας 38χρονος και ο 14χρονος γιος του για τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο που σημειώθηκε, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ενώ συνελήφθη και ένας 15χρόνος αλλοδαπός που φιλοξενείται στη δομή, κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε σε βάρος του ο 38χρονος.
Με εντολή του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης της Θεσσαλονίκης, οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για τον 38χρονο ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία.
Τη διερεύνηση της καταγγελίας για το επεισόδιο χειρίζεται το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.