- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πληρώνει αποζημιώσεις ο ΕΛΓΑ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς
Ο ΕΛΓΑ καταβάλλει αποζημιώσεις την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 σε 9.301 δικαιούχους για ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.
Ξεπερνούν τα 14,7 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις που πληρώνει αύριο, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, ο ΕΛΓΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού, οι δικαιούχοι των αποζημιώσεων είναι 9.301. Το ποσό που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς αφορά ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο και ανέρχεται σε 14.787.235,68 ευρώ.
«Οι αποζημιώσεις καλύπτουν ζημίες του 2020, ενώ συνεχίζεται και η αποπληρωμή για τις καταστροφές που σημειώθηκαν από τον "Ιανό" τον περασμένο Σεπτέμβριο» σημειώνει ο ΕΛΓΑ σε ανακοίνωσή του.
Και προσθέτει ότι η εκκαθάριση των υποχρεώσεων του ασφαλιστικού οργανισμού ως προς τις αποζημιώσεις των ζημιών του «Ιανού» προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Ιανουαρίου 2021.
Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών θα κατευθυνθεί στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης και θα ανέρχεται σε 3.225.979,73 ευρώ. Ακολουθεί ο νομός Φθιώτιδος με 1.616.564,36 ευρώ και ο νομός Λέσβου με 780.991,27 ευρω.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένα μπλόκα, εντατικοί έλεγχοι και χρονικοί περιορισμοί για την ασφαλή μετακίνηση
Μήνυμα από το 112 για την εκκένωση τριών περιοχών
Κλείνει ο Λόφος Λυκαβηττού από σήμερα τα μεσάνυχτα – Κλειστός παραμένει ο Λόφος Φινόπουλου
Το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι στην Αττική
Είχε διαγράψει πολυετή πορεία στα FM - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Kiss 92.9
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πλήθος ηθοποιών στον τελευταίο αποχαιρετισμό
Η παράκληση της οικογένειάς του
Η περιοχή βόρεια του Ολυμπιείου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς πυρήνες της Αθήνας
Η χώρα μας βρίσκεται σχεδόν στο όριο της ζώνης από την οποία μπορεί να παρατηρηθεί
Πώς δημιουργούνται οι παράξενες φωτεινές σπείρες που «μπορούν πραγματικά να κάνουν τον ουρανό να μοιάζει… εξωγήινος»
Τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.