Ελλαδα

«Καμία χαλάρωση στις γιορτές»: Αυστηρή σύσταση των λοιμωξιολόγων

Τι μέλλει γενέσθαι με τα εορταστικά τραπέζια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Καμία χαλάρωση στις γιορτές»: Αυστηρή σύσταση των λοιμωξιολόγων
TON ΚΩΔΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΡΟΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ | ΦΩΤΟ: EUROKINISSI / TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ

Κορωνοϊός: Καμία χαλάρωση των μέτρων κατά την εορταστική περίοδο ζητά η επιτροπή των λοιμοξιολόγων, τι σχεδιάζει η κυβέρνηση για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Αυστηρή είναι η σύσταση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Η σύσταση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ήταν να μην υπάρξει καμία χαλάρωση στο ωράριο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από εκεί και πέρα η κυβέρνηση αποφασίζει», δήλωσε η Αναστασία Κοτανίδου, Πνευμονολόγος, Γυναικολόγος και Πρόεδρος της ελληνικής εταιρείας εντατικής θεραπείας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι αν και ο πρωθυπουργός είχε κάνει λόγο για 9 άτομα ανά σπίτι και το πολύ 2 οικογένειες στα εορταστικά τραπέζια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο κατά τις χθεσινές ανακοινώσεις των νέων μέτρων.

Ο Στέλιος Πέτσας παρέπεμψε σε επόμενες ενημερώσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τα εορταστικά τραπέζια.   

«Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης από τις 10 το βράδυ ως τις 5 το πρωί μέχρι 7 Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει. Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα αυτά. Θα ξαναδούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ