- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Πέταξαν χειροβομβίδες σε πρατήριο υγρών καυσίμων
Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί του Στρατού και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ
Άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδες σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη και τράπηκαν σε φυγή - Επιχείρηση εξουδετέρωσης από πυροτεχνουργούς.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που έριξαν χειροβομβίδες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη.
Οι διωκτικές αρχές στρέφουν την προσοχή τους στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου.
Οι άγνωστοι πέταξαν τις δύο χειροβομβίδες, χωρίς όμως αυτές να εκραγούν, και τράπηκαν σε φυγή. Το συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου 2020. Το πρατήριο υγρών καυσίμων βρίσκεται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας. Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εντόπισε τις δύο χειροβομβίδες το απόγευμα της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου 2020 και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Στο σημείο έφτασαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ και πυροτεχνουργοί του Στρατού για την εξουδετέρωση των εκρηκτικών.
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, βρίσκεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου, οι οποίες έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.