- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στέλνουν γιατρούς και νοσηλευτές στον Βόλο για τον κορωνοϊό
Προανήγγειλε ενίσχυση του προσωπικού ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις
Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφτηκε το νοσοκομείο του Βόλου και ανακοίνωσε ότι «θα ενισχυθεί με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό» για τον κορωνοϊό.
Το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, που δέχεται καθημερινά για νοσηλεία πολλά περιστατικά με κορωνοϊό, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Ο κ. Κοντοζαμάνης προήδρευσε σύσκεψης την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης και την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος τόσο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και με επιπλέον τεχνολογικό εξοπλισμό.
Προσερχόμενος στο νοσοκομείο, ο κ. Κοντοζαμάνης αφού τόνισε ότι «πολλά νοσοκομεία είναι επιβαρυμένα και πρέπει να ανταποκριθούν στην αυξημένη κίνηση που παρουσιάζεται και σε ιδιαίτερες συνθήκες», εξέφρασε την πεποίθηση «ότι θα τα καταφέρουμε, όπως τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, και έχουμε σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ανταποκριθούμε».
«Από την πρώτη ημέρα σχεδιάσαμε με βάση το χειρότερο σενάριο και υπήρχε προετοιμασία και αυτό φαίνεται» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Υγείας.
Και πρόσθεσε ότι «το Νοσοκομείο θα ενισχυθεί με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την αντιμετώπιση περιστατικών κορωνοϊού», υπογραμμίζοντας ότι «ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ένταξη στο νοσοκομείο των 18 ιδιωτών γιατρών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον».
«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δέχεται μεγάλη πίεση, αλλά αντέχει» κατέληξε ο κ. Κοντοζαμάνης από τον Βόλο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.