- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Καιρός: Ηλιοφάνεια στην Αττική - Παγετός στη Βόρεια Ελλάδα
Τοπικές βροχές σε Εύβοια και Κρήτη
Παγετός έως το πρωί κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα - Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία 10 έως 17 βαθμούς.
Ασθενείς τοπικές βροχές σε Εύβοια και Κρήτη αναμένονται την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020. Παγετός έως το πρωί κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, νεφώσεις αναμένονται στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Εύβοια, ενώ ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν στην Εύβοια και κυρίως την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 16, στη Θεσσαλία από 1 έως 15, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 5 έως 17, στην Ήπειρο από 4 έως 19, στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 5 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 17, στις Κυκλάδες από 12 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 20, και στην Κρήτη από 12 έως 20 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι αρχικά νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 έως 5 μποφόρ θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 3 και τοπικά τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.