- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Ηλιοφάνεια στην Αττική - Παγετός στη Βόρεια Ελλάδα
Τοπικές βροχές σε Εύβοια και Κρήτη
Παγετός έως το πρωί κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα - Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία 10 έως 17 βαθμούς.
Ασθενείς τοπικές βροχές σε Εύβοια και Κρήτη αναμένονται την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020. Παγετός έως το πρωί κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, νεφώσεις αναμένονται στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Εύβοια, ενώ ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν στην Εύβοια και κυρίως την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 16, στη Θεσσαλία από 1 έως 15, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 5 έως 17, στην Ήπειρο από 4 έως 19, στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 5 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 17, στις Κυκλάδες από 12 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 20, και στην Κρήτη από 12 έως 20 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι αρχικά νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 έως 5 μποφόρ θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 3 και τοπικά τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.