- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Βροχερός ο καιρός σήμερα στη χώρα μας - Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.
Bροχές αναμένονται την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, στα ανατολικά των κεντρικών και νοτίων ηπειρωτικών και στο Αιγαίο, καθώς και σποραδικές καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στα βόρεια και δυτικά θα παρουσιάσει μικρή πτώση όσον αφορά τις ελάχιστες τιμές. Βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, νεφώσεις αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά εξαιρουμένων των δυτικών και στο Αιγαίο, οι οποίες έως το βράδυ θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Πελοπόννησο και στο Αιγαίο. Βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Πελοπόννησο και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν κυρίως στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει έως το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 15, στη Θεσσαλία από 7 έως 14, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Ανατολική Πελοπόννησο από 10 έως 14, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα από 8 έως 17, στη Δυτική Πελοπόννησο από 9 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 17, στις Κυκλάδες από 13 έως 16 και στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 12 έως 17 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε βόρειους 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα βόρειοι 5 έως 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Στον Νότιο Ευβοϊκό το μεσημέρι και απόγευμα οι βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.