- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Χειμωνιάτικος ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Ακόμα και χιόνι σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο
Βροχές σε όλη τη χώρα και χιόνια σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου - Από 11 έως 13 βαθμούς η θερμοκρασία στο κέντρο.
Βροχές αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020. Καταιγίδες στα νοτιοανατολικά τμήματα και χιόνια σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις που σταδιακά θα περιοριστούν στο Αιγαίο και στα ηπειρωτικά, πλην των δυτικών. Βροχές θα σημειωθούν σε Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Ανατολική Στερεά Ελλάδα οι οποίες από το απόγευμα θα περιοριστούν στη Θράκη, στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο καθώς και στο Αιγαίο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές άνω των 1200 μέτρων της Θράκης και της Μακεδονίας καθώς και σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 16, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 9 έως 15, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα από 8 έως 18, στην Δυτική Πελοπόννησο από 12 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 15, στις Κυκλάδες από 14 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 20 και στην Κρήτη 12 έως 18.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων, όπου οι αρχικά βόρειοι άνεμοι 4 έως 6 μποφόρ θα γίνουν από το απόγευμα μεταβαλλόμενοι 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και το μεσημέρι και απόγευμα στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών έως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.