- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αγγελοπούλου: Η Ελλάδα οφείλει να αδράξει το πεπρωμένο της
«Το μέλλον είναι μπροστά μας και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας σταματήσει», σημείωσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στο γαλλικό κανάλι France 3.
Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, μίλησε στο Γαλλικό κανάλι France 3 και την εκπομπή «Nous, les Européens», με τον δημοσιογράφο Francis Letellier, για το έργο της Επιτροπής και την επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.
Η κ. Αγγελοπούλου, ερωτηθείσα αν, κοιτάζοντας το διαχρονικό αυτό μνημείο αλλά και τους Εύζωνες που το φυλάσσουν, βλέπει την ιστορία της Ελλάδας, η Πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε: «Βλέπω τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας, αλλά βλέπω και το μέλλον της».
Ενώ στο ερώτημα πώς φαντάζεται το μέλλον της Ελλάδας σημείωσε: «Η Ελλάδα οφείλει να αδράξει το πεπρωμένο της. Το μέλλον είναι μπροστά μας και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας σταματήσει. Ζήσαμε το θαύμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ναι! Πρέπει να το επαναλάβουμε. Να παρουσιάσουμε αυτό που είμαστε, μια χώρα δημοκρατική, φιλελεύθερη, όπου υπάρχουν νόμοι και ισχυροί θεσμοί. Με μια ιστορία για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι. Αυτό το παρελθόν μάς κάνει να είμαστε πολύ σίγουροι για το μέλλον».
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, τον Οκτώβριο, πριν από την ανακοίνωση τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης φάσης των μέτρων που αφορούν την πανδημία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.