Ελλαδα

Αγγελοπούλου: Η Ελλάδα οφείλει να αδράξει το πεπρωμένο της

«Το μέλλον είναι μπροστά μας και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας σταματήσει», σημείωσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη © Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στο γαλλικό κανάλι France 3.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, μίλησε στο Γαλλικό κανάλι France 3 και την εκπομπή «Nous, les Européens», με τον δημοσιογράφο Francis Letellier, για το έργο της Επιτροπής και την επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.

Η κ. Αγγελοπούλου, ερωτηθείσα αν, κοιτάζοντας το διαχρονικό αυτό μνημείο αλλά και τους Εύζωνες που το φυλάσσουν, βλέπει την ιστορία της Ελλάδας, η Πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε: «Βλέπω τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας, αλλά βλέπω και το μέλλον της».

Ενώ στο ερώτημα πώς φαντάζεται το μέλλον της Ελλάδας σημείωσε: «Η Ελλάδα οφείλει να αδράξει το πεπρωμένο της. Το μέλλον είναι μπροστά μας και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας σταματήσει. Ζήσαμε το θαύμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ναι! Πρέπει να το επαναλάβουμε. Να παρουσιάσουμε αυτό που είμαστε, μια χώρα δημοκρατική, φιλελεύθερη, όπου υπάρχουν νόμοι και ισχυροί θεσμοί. Με μια ιστορία για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι. Αυτό το παρελθόν μάς κάνει να είμαστε πολύ σίγουροι για το μέλλον».

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, τον Οκτώβριο, πριν από την ανακοίνωση τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης φάσης των μέτρων που αφορούν την πανδημία. 

Συνέντευξη της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στο France 3

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ