- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Η ΜΕΘ του Παπανικολάου σχεδόν γέμισε σε 14 ώρες»- Μήνυμα γιατρού
Τι αναφέρει για τους «ψεκασμένους»
Η ανάρτηση γιατρού του «Παπανικολάου» για την κατάσταση στις ΜΕΘ και τις καθημερινές μάχες που καλούμαστε να δώσουμε.
«Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο κορωνοϊός υπάρχει», γράφει ο γιατρός του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Ελευθέριος Σιώμος, σε μία ανάρτηση-κραυγή για τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Ο κ. Σιώμος, στην ανάρτησή του αναφέρει ότι η Β ΜΕΘ σχεδόν γέμισε μέσα σε 14 ώρες και μίλησε για τις καθημερινές μάχες στις οποίες ρίχνονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων.
«Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης "ψεκασμένοι"», σημειώνει σε ανάρτησή του.
H ανάρτηση του γιατρού
«Χθες η Β ΜΕΘ τέθηκε εκ νέου (2η φορά) στη μάχη έναντι στον covid-19. Πόσος χρόνος νομίζετε χρειάστηκε για να γεμίσει σχεδόν? Να σας πω εγώ: 14 ώρες [‼️] Δεχόμενη τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ.Παπανικολάου» όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών. Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι» (ω ναι). Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο covid-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στο γενικό πληθυσμό είναι τεράστια.
Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο ( [?] [?] [?] [?] στους συναδέλφους), ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες ναναι μπροστά μας. Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς? Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρυσμα? Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα ? [?] [?] @ Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.