- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
H κίνηση των οχημάτων σήμερα 11 Νοεμβρίου στους δρόμους της Αθήνας.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Συγγρού και την Λ. Αμαλίας, στα δύο ρεύματα της Αρδηττού και στην άνοδο της Β. Κωνσταντίνου και της Βασ. Σοφίας.
Λόγω της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. ABDEL FATTAH AL SISI, πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του Κέντρου της Αθήνας, σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Αυτή την ώρα είναι κλειστή η Β. Γεωργίου Α΄ στην Πλατεία Συντάγματος.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Ακτής Κουμουνδούρου, στο Μικρολίμανο.
Έχει μονοδρομηθεί η Ακτή Κουμουνδούρου στο τμήμα της από Ακτή Δηλαβέρη έως την οδό Ναυάρχου Βότση, με φορά κίνησης προς τη Ναυάρχου Βότση.
Σε εξέλιξη και οι εργασίες ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, με προσωρινή κατάληψη λωρίδων του αριστερού και δεξιού ρεύματος του οδοστρώματος της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος και ειδικές σημάνσεις ανάλογα του γεωγραφικού ύψους των τμημάτων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.