- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
ΕΛΤΑ: Κανονικά η λειτουργία των καταστημάτων κατά το lockdown
Όπως ενημέρωσαν με επίσημη τοποθέτησή τους
Κανονικά θα λειτουργούν τα καταστήματα των ΕΛΤΑ την περίοδο των έκτακτων μέτρων που θέσπισε η κυβέρνηση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με αφορμή τη λήψη των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του COVID 19, και σε εφαρμογή των οδηγιών της Πολιτείας, ενημερώνουν ότι το δίκτυό τους θα λειτουργήσει κανονικά κατά τη διάρκεια του lockdown, ενσωματώνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων τους, αλλά και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης ταχυδρομικής εξυπηρέτησης της χώρας.
Τα ΕΛΤΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και εφαρμόζουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή λειτουργία του δικτύου τους σε πανελλαδικό επίπεδο, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και για τη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων.
Με την ευκαιρία αυτή, τα ΕΛΤΑ συνιστούν στο κοινό που θα απαιτηθεί να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα:
- Να ακολουθεί τις υποδείξεις του προσωπικού αναφορικά με τα μέτρα προστασίας εντός των ταχυδρομικών καταστημάτων.
- Να φορά υποχρεωτικά την μάσκα και να διατηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις.
- Να προτιμά τη χρήση καρτών και να αποφεύγει τα μετρητά για τις οικονομικές συναλλαγές.
- Να επικολλά τα γραμματόσημα αποκλειστικά με την χρήση δακτυλοβρεκτήρα.
- Να απευθύνεται τηλεφωνικά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών – 8001182000-στις περιπτώσεις που αναζητείται κάποια πληροφορία και δεν απαιτείται η φυσική παρουσία στο ταχυδρομικό κατάστημα.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με άλλους ταχυδρομικούς φορείς παγκοσμίως για την υιοθέτηση καλών πρακτικών στην κατεύθυνση της ετοιμότητας και της συνολικής αντιμετώπισης της πρωτοφανούς κρίσης.
Επίσης, διαβεβαιώνουν ότι συνεχίζουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας και είναι σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί. Στις αντίξοες αυτές συνθήκες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και οι άνθρωποί τους θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να επιτελέσουν την κοινωνική τους αποστολή, όπως το πράττουν, για περισσότερα από 190 χρόνια.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.