- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αρναούτογλου: Ψυχρή εισβολή. Πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
Χειμωνιάτικο κρύο και έντονες βροχές
Ο Σάκης Αρναούτογλου ενημερώνει για ψυχρή εισβολή από το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα. Αλλάζει το σκηνικό του καιρού.
Ο καιρός αλλάζει τις επόμενες μέρες, όπως άλλωστε ανακοίνωσε και η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου, ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ τονίζει ότι σταδιακά πρέπει να ξεσκονίζουμε τα χειμωνιάτικα, καθώς έρχεται μια ψυχρή εισβολή την επόμενη εβδομάδα, που θα ρίξει τη θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε, μέσα από την ΕΡΤ, σε ένα χαμηλό βαρομετρικό που βρίσκεται στην κεντρική Ευρώπη.
Αυτό θα φέρει έντονες βροχές τη νύχτα της Πέμπτης σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, κυρίως σε Κέρκυρα και Παξούς.
Ταυτόχρονα μια ψυχρή μάζα ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Ελλάδα από τα Βαλκάνια. Θα φέρει χειμωνιάτικο κρύο, καθώς ένα τμήμα του θα βρεθεί στην Ελλάδα.
Όπως είπε αυτή η ψυχρή εισβολή που θα ρίξει τη θερμοκρασία σε όλη τη χώρα αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής και θα διατηρηθεί μέχρι και την Τρίτη.
Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι δεν αποκλείεται τις πρώτες πρωινές ώρες σε ορισμένες περιοχές να έχουμε αρνητικές θερμοκρασίες, ενώ είπε πως πρέπει σταδιακά να ξεσκονίζουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα, αν και μέχρι και τέλη του μήνα δεν θα τα χρειαστούμε.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Έκτακτο δελτίο εξέδωσε εχθές Πέμπτη 15 Οκτωβρίου η ΕΜΥ, για έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς νασυνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Από τη νύχτα της Πέμπτης (15-10-2020), τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και σταδιακά η δυτική Στερεά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (16-10-2020) από τα βόρεια.
2. Από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (17-10-2020) στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.