- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σεισμός 5,1 ρίχτερ 49 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σητείας
Έγινε ιδιαίτερα αισθητός στον Άγιο Νικόλαο
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 49 χιλιόμετρα Βόρεια-Βορειοανατολικά της Σητείαςκαι εστιακό βάθος 21 χιλιόμετρα.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 R σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στον Άγιο Νικόλαο.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 49 χιλιόμετρα Βόρεια-Βορειοανατολικά της Σητείας (Γεωγραφικό Μήκος [°N]: 35.6314, Γεωγραφικό Πλάτος [°E]: 26.293), και εστιακό βάθος 21 χιλιόμετρα.
Ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα, στις 3.41΄ σεισμός εντάσεως 3.2 R, με επίκεντρο 75 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά της Κάσου με εστιακό βάθος 90,3 χιλιόμετρα.
Στο ίδιο σημείο με το πρώτο σεισμό (47 χιλιόμετρα ΒΒΑ της Σητείας) σημειώθηκε στις 3.44 ένας νέος σεισμός εντάσεως 4,3 R και εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.
Στις 3.56, 39 χλμ. ΒΒΑ της Σητείας νέος σεισμός είχε ένταση 3,1 R με εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.Δεν αναφέρθηκαν ζημιές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από κλήση στο 112
Στο σημείο επιχείρησαν 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα,
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.