- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν ντελίβερι και κούριερ
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως
Σε 24ωρη απεργία κάλεσε τους εργαζόμενους στον κλάδο των μεταφορών με δίκυκλο ή στις ταχυμεταφορές η συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ).
Οι εργαζόμενοι στον κλάδο των μεταφορών με δίκυκλο και στις ταχυμεταφορές προχωρούν σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου σε μαζική κινητοποίηση.
Στους δρόμους θα κατέβουν ταχυδιανομείς/ντελιβεράδες, ταχυμεταφορείς/κούριερ και υπάλληλοι εξωτερικών εργασιών.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως και στη συνέχεια θα γίνει μεγάλη μοτοπορεία στην Αττική.
«Θέλουμε η απεργία να συζητιέται στις "πιάτσες", να "ζυμώνεται", να βάζει ο καθένας το λιθαράκι του, να διαδίδεται και να εμπλουτίζεται ο απεργιακός λόγος, να γνωρίζει όλη η κοινωνία πως οι κούριερ, οι διανομείς και οι υπάλληλοι εξωτερικών εργασιών απεργούν και διεκδικούν τα αυτονόητα» τονίζουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.