- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Βρέθηκε ο 5χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Βάρη
Η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες
Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ο 5χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Βάρη - Η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Αίσιο τέλος στην υπόθεση ενός 5χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020. Το παιδί βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η εξαφάνιση του 5χρονου αγοριού είχε γίνει γνωστή το βράδυ της Κυριακής από το Χαμόγελο του Παιδιού και μάλιστα είχε δοθεί και η φωτογραφία του παιδιού ώστε αν το δει κανείς, να επικοινωνήσει είτε με την οργάνωση είτε με την αστυνομία.
Το αγοράκι τελικά βρέθηκε και όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι καλά στην υγεία του και η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται άμεσα κοντά στον 5χρονο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, έτσι ώστε να βρει το δρόμο του και τους ανθρώπους που θα τον στηρίζουν στη ζωή του, σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.