Ελλαδα

Κορωνοϊός: Κλειστό για 14 ημέρες το 4ο Δημοτικό σχολείο Ζεφυρίου

Λόγω κρούσματος σε μέλος του διδακτικού προσωπικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλειστό σχολείο
Κλειστό σχολείο © EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Έκλεισε για 14 ημέρες το 4ο Δημοτικό σχολείο Ζεφυρίου λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος του διδακτικού προσωπικού.

Κλείνει από σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, και για 14 μέρες, το 4ο Δημοτικού Ζεφυρίου λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος του διδακτικού προσωπικού, με εντολή του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμος Φυλής και ειδικότερα η Κοινωνική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και η Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου έχουν τεθεί σε ετοιμότητα, υπό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, συστήνει ψυχραιμία και συμμόρφωση στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, επισημαίνοντας ότι, για ακόμα μια φορά, οι δημότες του Δήμου Φυλής θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Με ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου Κώστας Τέγος ενημέρωσε, το βράδυ της Πέμπτης 1ης Οκτωβρίου 2020, με ηλεκτρονικό μήνυμα το Σύλλογο Γονέων αλλά και καθέναν από τους γονείς.

Η ανακοίνωση του Διευθυντή έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι πληροφορηθήκαμε σήμερα το απόγευμα, 1η Οκτωβρίου 2020, ότι έχουμε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εκπαιδευτικό του σχολείου μας. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής η οποία σε συνεννόηση με το ΕΟΔΥ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του σχολείου για δεκατέσσερις (14) ημέρες από Παρασκευή 2-10-2020 έως και 15-10-2020 για την προστασία της Δημόσιας Υγείας» ανέφερε χαρακηκτηριστικά το μέιλ του Διευθυντή του σχολείου, Κώστα Τέγου στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και μεμονωμένα στους γονείς».

Οι μαθητές πρέπει να μείνουν σπίτι και να παρακολουθούνται από τους γονείς τους, στην περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα, προειδοποιεί ο διευθυντής από κοινού με τη δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ