- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στον ανακριτή σήμερα ο Ηλίας Ψινάκης προκειμένου να απολογηθεί για την ποινική δίωξη που του έχει ασκηθεί για τη φωτιά στο Μάτι.
Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προκειμένου να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη που του έχει ασκηθεί.
Ο κ. Ψινάκης είναι ο ένας εκ των 20 κατηγορούμενων για την φωτιά που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους. Θα ακολουθήσουν τον Οκτώβριο και οι απολογίες των υπόλοιπων κατηγορούμενων, όπως της Ρένας Δούρου, του Ευάγγελου Μπουρνούς κ.α.
Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά από πολύμηνη έρευνα έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος κατά των 20 κατηγορουμένων για τα εξής αδικήματα: εμπρησμός από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως και σωματικές βλάβες κατά συρροή, δια παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.