- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα δυτικά.
Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς σποραδικές βροχές στα δυτικά αναμένονται την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 για τον καιρό στη χώρα μας. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. Άνεμοι έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ ασθενείς σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά και ενδεχομένως στη Θράκη. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στα δυτικά ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 12 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 25, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 26, στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 25, και στην Κρήτη από 19 έως 27 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Ο καιρός στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους έως νοτιοανατολικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι και απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
«Δε βγαίνει η ζωή με φόβο», τόνισε η ηθοποιός
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία
Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περισσότερες από 350 δωρεάν εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας - Τι περιλαμβάνει η πρώτη εβδομάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το τμήμα πανεπιστημίου που αλλάζει ονομασία ήδη από φέτος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.