- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά η κυκλοφορία στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Είχε διακοπεί λόγω σοβαρών ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ιανός»
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτελεί, από σήμερα, μετά τις 9 το πρωί, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή,
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκε σημαντικό μέρος των εργασιών στο τμήμα της γραμμής Λιανοκλάδι-Λάρισα και στα 3 σημεία (Στύρφακα, νότια είσοδος σήραγγας Όθρυος, Παλαιοφάρσαλο).
Η διακοπή της κυκλοφορίας έγινε λόγω σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν εξαιτίας του «Ιανού» στην υποδομή.
Μετά τον έλεγχο που έγινε, ο ΟΣΕ έδωσε αργά χθες το βράδυ σε κυκλοφορία τη μια γραμμή από Λιανοκλάδι έως Λάρισα με αμφίδρομη κίνηση.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτελεί, από σήμερα, μετά τις 9 το πρωί, δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης και η λειτουργία και των δύο γραμμών.
Σταδιακά, σύμφωνα με τον ΟΣΕ, από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί σε διπλή γραμμή το Δομοκός - Λάρισα και έως τις 5 Οκτωβρίου η πλήρης λειτουργία και των δύο σιδηροδρομικών γραμμών.
Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕ ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Οργανισμού που εργάζονται επί 24ωρου βάσεως, την ΕΡΓΟΣΕ και όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.