- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά η κυκλοφορία στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Είχε διακοπεί λόγω σοβαρών ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ιανός»
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτελεί, από σήμερα, μετά τις 9 το πρωί, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή,
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκε σημαντικό μέρος των εργασιών στο τμήμα της γραμμής Λιανοκλάδι-Λάρισα και στα 3 σημεία (Στύρφακα, νότια είσοδος σήραγγας Όθρυος, Παλαιοφάρσαλο).
Η διακοπή της κυκλοφορίας έγινε λόγω σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν εξαιτίας του «Ιανού» στην υποδομή.
Μετά τον έλεγχο που έγινε, ο ΟΣΕ έδωσε αργά χθες το βράδυ σε κυκλοφορία τη μια γραμμή από Λιανοκλάδι έως Λάρισα με αμφίδρομη κίνηση.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτελεί, από σήμερα, μετά τις 9 το πρωί, δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης και η λειτουργία και των δύο γραμμών.
Σταδιακά, σύμφωνα με τον ΟΣΕ, από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί σε διπλή γραμμή το Δομοκός - Λάρισα και έως τις 5 Οκτωβρίου η πλήρης λειτουργία και των δύο σιδηροδρομικών γραμμών.
Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕ ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Οργανισμού που εργάζονται επί 24ωρου βάσεως, την ΕΡΓΟΣΕ και όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.