- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου προς τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.
Δύσκολη η άνοδος της Λεωφόρου Κηφισού από την Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο.
Αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το Δαχτυλίδι έως την Πανόρμου, κατά τμήματα.
Σε μικρότερη έκταση, καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κάθοδο της Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο έως το Ερρίκος Ντυνάν, στην άνοδο της Κηφισίας από Κατεχάκη έως τα Σίδερα Χαλανδρίου, στην οδό Φυλής προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων, στην Ηλιουπόλεως στο ύψος του Μετς και στην Παραλιακή από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι το λιμάνι του Πειραιά.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.