- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εφαρμογή στα κινητά για τον κορωνοϊό και τα περιοριστικά μέτρα
Τι ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ώστε να αποφευχθεί σύγχυση με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό αναπτύσσει ο ΕΟΔΥ και το υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Ο ΕΟΔΥ και το υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχωρά στην ανάπτυξη μιας εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα προκειμένου να αποφεύγεται η σύγχυση σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα για τη διασπορά του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, «όλο το τελευταίο διάστημα από τον Αύγουστο και μετά έχουμε λήψη μέτρων για να τιθασευτεί το πρόβλημα. Ενδεχομένως σε ορισμένες περιοχές να υπάρχει σύγχυση. Γι’ αυτό αναπτύσσουμε εφαρμογή σε συνεργασία του ΕΟΔΥ της Πολιτικής Προστασίας και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για κινητά στα οποία με τον ταχυδρομικό κώδικα θα μπορεί να δει ακριβώς τα περιοριστικά μέτρα για την περιοχή του».
Εξήγησε ότι η ανάπτυξη αυτής της εφαρμογής είναι σημαντικό στοιχείο για την αποφυγή της σύγχυσης.
Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση για τήρηση των μέτρων από όλους και ειδικά τους νέους ζητώντας τους «να προσέχουν διπλά όχι μόνο στις κοινωνικές τους επαφές αλλά και στο σπίτι καθώς πολλά από τα κρούσματα είναι ενδοοικογενειακά κυρίως από τα παιδιά τους. Απευθύνουμε έκκληση να υπάρξει μεγάλη προσοχή και στο ενδοοικογενειακό περιβάλλον».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.