- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έφθασαν τους 340 μετά τον θάνατο ενός 85χρονου στην Πτολεμαΐδα και μιας 83χρονης στην Κρήτη.
Στους 340 έφθασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα μετά τους δύο νέους θανάτους ασθενών με Covid-19 τις τελευταίες ώρες.
Μετά τον θάνατο μιας ηλικιωμένης με κορωνοϊό στην Κρήτη, την τελευταία του πνοή άφησε ένας 85χρονος στην Πτολεμαΐδα.
Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και πέθανε το βράδυ της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020. Η 82χρονη στην Κρήτη κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο».
Στην τελευταία του ανακοίνωση ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 170 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και 7 θανάτους ασθενών με Covid-19. Οι νεκροί από κορωνοϊό αυξήθηκαν στους 338. Μετά τους δύο νέους θανάτους, όμως, τα συνολικά θύματα της Covid-19 από την έναρξη της πανδημίας κορωνοϊού στην Ελλάδα έφθασαν τους 340.
Την ίδια στιγμή, μέσα σε ένα 24ωρο, από τους 65 ασθενείς που ήταν διασωληνωμένοι το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 στην Εντατική νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό ανά την ελληνική επικράτεια, ο αριθμός αυξήθηκε σε 78. Η διάμεση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 68 έτη και τo 70,5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται σε 15.142, εκ των οποίων το 55,7% είναι άνδρες. Από αυτά, τα 2.591 (17,1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 6.348 (41,9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Αττική τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
Η είδηση για τους νέους θανάτους ασθενών με κορωνοϊό που αυξάνουν σε 340 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της Covid-19 στην Ελλάδα, έρχεται λίγες ώρες πριν τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Αττική.
Μεταξύ αυτών είναι το όριο έως 9 ατόμων στις συναθροίσεις σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους. Επίσης, δεν πραγματοποιείται καμία συναυλία είτε αυτή ήταν προγραμματισμένη σε κλειστή αίθουσα ή σε υπαίθριο χώρο, ενώ κατεβαίνει και άλλο το ανώτατο όριο ατόμων σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες.
Παράλληλα, θεσπίζεται υποχρεωτική τηλεργασία για το 40% των εργαζομένων σε επιχειρήσεις του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο γερμανικοί κολοσσοί απαντούν στη DW, δηλώνουν συνεργασία με τις αρχές και παραλαμβάνουν τη δικογραφία
Πάνω από 43.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις και ισχυρές καταιγίδες σε ξηρά και θάλασσα τη Δευτέρα 26/01
Σοκαριστικό το βίντεο από το ατύχημα στην Αγίου Δημητρίου
Οι γυναίκες εντοπίστηκαν στο υπόγειο του εργοστασίου
Συγκλονίζει η αδελφή της μητέρας τριών παιδιών
Στις 3.55 τα ξημερώματα κόπηκαν οι ζωές πέντε εργατριών
Είναι και δική μου αποτυχία αυτή η εξέλιξη, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η επιχειρηματίας
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις στα συντρίμμια - Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων χώρισε το σκέλος της ανθρωποκτονίας από τη δίκη της οργάνωσης
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις στα συντρίμμια - Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας
Σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αθήνα μεταφέρθηκε το εξαντλημένο θηλαστικό
Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο
«Δεν αναμένεται νέα επιδείνωση στην Αττική»
Όλες οι αργίες για το 2026
Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 22χρονος
Πουλούσε κοκαΐνη έναντι 80€ το γραμμάριο και ηρωίνη έναντι 20€ το γραμμάριο
Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.