Ελλαδα

Κορωνοϊός - Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα που βρέθηκε θετική στον ιό

Η μητέρα είπε ότι δεν είναι κατά της μάσκας, αλλά στηρίζει την κατάληψη του σχολείου του γιου της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Η μητέρα μαθητή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στην Πάτρα, λέει ότι δεν είναι κατά της μάσκας και υστηρίζει την κατάληψη του σχολείου του γιου της

«Δεν είμαι κατά της μάσκας, όπως λανθασμένα γράφτηκε αρχικά, αλλά ίσα ίσα δεν την αποχωρίζομαι», παραδέχεται η μητέρα μαθητή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στην Πάτρα.

Η μητέρα, όπως εξήγησε στο OPEN, στηρίζει την κατάληψη του σχολείου του γιου της, στην οποία ο μαθητής συμμετείχε, αλλά όπως διευκρίνισε, οι μαθητές που κάνουν κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πάτρας δεν είναι κατά της χρήσης μάσκας, αλλά κατά της χρήσης μάσκας ως μοναδικού μέτρου πρόληψης. Ζητούν δηλαδή και μάσκα να φορούν αλλά και οι τάξεις να μην έχουν πάνω από 15 μαθητές και να υπάρχουν οι κατάλληλες αίθουσες.

Όπως είπε, πήγε πριν πάει να κάνει το τεστ κορωνοϊού να αφήσει χρήματα στο παιδί της στα κάγκελα του σχολείου.

Στην συνέχεια έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Στο μεταξύ, οι μαθητές στο 2ο Λύκειο της Πάτρας, συνεχίζουν την κατάληψη, ενώ περιμένουν οδηγίες, για το πως θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.

Τώρα οι μαθητές μαζί με τα αιτήματά τους καταγγέλλουν πως, οι καθηγητές δεν έκαναν καμία ενέργεια αφού έμαθαν πως η μητέρα που πήγε από το σχολείο έχει κορωνοϊό.

«Δεν έμειναν σπίτι, ούτε έκαναν τεστ» λέει στο thebest,gr μαθητής του σχολείου, ο οποίος ζητά οι καθηγητές να μείνουν σπίτι τους μέχρι να κάνουν τεστ και να βγουν αρνητικά.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί στο χώρο του σχολείου υπήρξε ένταση. Ο διευθυντής ζήτησε από τους καταληψίες να ανοίξουν τις πόρτες και να μπουν τα παιδιά μέσα.

Από χθες οι μαθητές βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ κατά πληροφορίες, μερικοί έχουν κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ