- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Καλοκαιρινός ο καιρός και σήμερα στην Ελλάδα
Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο
Καλές καιρικές συνθήκες σήμερα σε όλη τη χώρα - Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.
Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και νότια θα είναι κατά περιόδους πυκνότερες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 32 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στα βόρεια παράλια της Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 29 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατούν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά κατά περιόδους 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.