Ελλαδα

Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική Πύργου - Πατρών

Όπως εκτιμάται, ο θάνατος του νεαρού άντρα ήταν ακαριαίος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική Πύργου Πατρών
Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική Πύργου Πατρών

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με νεκρό έναν 26χρονο στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών.

Ένας 26χρονος από τον Πύργο, έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα όταν το αυτοκίνητό του, συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews, ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το αυτοκίνητο τσαλακώθηκε και έγινε μια μάζα σιδερικών, ενώ πολλά κομμάτια του διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση. Άμεσα έφτασαν στην περιοχή του συμβάντος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που αφού απεγκλώβισαν το θύμα, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου.

 

Ήταν αργά, καθώς όπως εκτιμάται ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διασώστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νέο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μικρό αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ύστερα από αλλεπάλληλες προσπέρασεις ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στη νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα.

Όπως ανέφερε ο οδηγός της νταλίκας, είδε το όχημα να έρχεται καταπάνω του και προσπάθησε να το αποφύγει, βγαίνοντας εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν στύλο της ΔΕΗ τον οποίο και κατέστρεψε. Παρόλα αυτά η σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής και διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το συμβάν. Οι μαρτυρίες τους είναι διαφορετικές και αντικρουόμενες. Όμως, όλοι μιλούν για υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το μικρό αυτοκίνητο και ότι ο οδηγός της νταλίκας προσπάθησε να το αποφύγει χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ