- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Πύργος: Συνελήφθη 26χρονος για τροχαίο με θύματα μητέρα & βρέφος
Tο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου
Tο τροχαίο, όπου έχασαν τη ζωή τους μητέρα και βρέφος, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου - Συνελήφθη από τους αστυνομικούς Τροχαίας Πύργου, ένας 26χρονος
Στην σύλληψη ενός 26χρονου οδηγού ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας του Πύργου, ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες Σάββατο το βράδυ, στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λαστέικα του Πύργου, όπου έχασε την ζωή του ένα βρέφος ηλικίας 16 μηνών.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ζήτησαν την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην σορό του βρέφους, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.
Όσον αφορά στο τροχαίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και είχε κατεύθυνση από τον Πύργο προς την Πάτρα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος και επέβαιναν η 25χρονη σύζυγός του και το 16 μηνών παιδί τους, το οποίο καθόταν σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Μετά την σύγκρουση οι δύο οδηγοί, η 25χρονη και το 16 μηνών βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του βρέφους, ενώ τρεις ενήλικοι νοσηλεύονται τραυματισμένοι.
Σχετικά με τα αίτια του τροχαίου, βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση από τους αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Πύργου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε γειτονικό κτίριο
Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας
Πώς θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Διακοπή δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό έως την Καλαμαριά - Αυξημένη κίνηση στα λεωφορεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η εταιρεία
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις μαθητές
Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Σε τέσσερις επιχειρήσεις του Λιμενικού
Μεγάλη επιχείρηση της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας 72 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.