- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συντετριμμένη από τον χαμό του Γιάννη Πουλόπουλου είναι η σύζυγός του Μπέτυ
Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Κυριακής πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους Έλληνες τραγουδιστές.
Όπως ήταν γνωστό αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ήταν 79 ετών.
Η φωνή του απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο ελληνικό δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει το 1.500.000 άλμπουμ.
Συντετριμμένη από τον χαμό του Γιάννη Πουλόπουλου είναι η σύζυγός του Μπέτυ.
Η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του για χρόνια, με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει για τον θάνατο του εξαιρετικού ερμηνευτή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής.
Η σύζυγος του σπουδαίου τραγουδιστή μίλησε στην «Καλοκαίρι #Not» με σπασμένη φωνή για τις τελευταίες στιγμές του δικού της Γιάννη,
«Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δε μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε», είπε αρχικά προσθέτοντας: «Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.