- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νησιά Ιονίου: Έξι συλλήψεις, πρόστιμα χιλιάδων ευρώ και λουκέτα
Εικοσιπέντε άτομα έλαβαν πρόστιμο 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας
Συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι των Αρχών στα μαγαζιά των νησιών του Ιονίου για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Σαρωτικοί συνεχίζουν να είναι οι έλεγχοι στα νησιά του Ιονίου από τα ειδικά συνεργεία των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, οι Αρχές πραγματοποίησαν έξι συλλήψεις ενώ επέβαλλαν πρόστιμα ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, εκ των οποίων αρκετά συνοδεύτηκαν και με προσωρινά «λουκέτα» στις επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην Κέρκυρα έγιναν δύο από τις έξι συλλήψεις, ενώ στους Παξούς άλλη μία, για παράβαση της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τα μεσάνυχτα. Παράλληλα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ σε κάθε περίπτωση και αποφασίστηκε τριήμερο «λουκέτο» στα καταστήματα.
Στη Ζάκυνθο διαπιστώθηκε μία παράβαση σχετικά με υπεράριθμους πελάτες και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών.
Ακόμη, πρόστιμα 3.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας, επιβλήθηκαν σε καταστηματάρχες σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο, λόγω της παράβασης της απαγόρευσης όρθιων πελατών.
Είκοσι άτομα στην Κέρκυρα και πέντε στην Κεφαλονιά έλαβαν πρόστιμο 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των έξι συλληφθέντων στα νησιά του Ιονίου θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.