Ελλαδα

Συντάξεις Αυγούστου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα | 30.07.2020

Αναλυτικά όσοι θα λάβουν σήμερα τα χρήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συντάξεις Αυγούστου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα | 30.07.2020
Ηλικιωμένος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η καταβολή των συντάξεων για τον μήνα Ιούλιο άρχισε την περασμένη Δευτέρα (22/06) και πρόκειται να συνεχιστεί σήμερα (30/06).

Τα ποσά των κύριων και επικουρικών συντάξεών τους θα δουν στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, του ΝΑΤ, του ΕΤΑΤ, του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουλίου.

Σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουλίου, λοιπόν, οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, του ΝΑΤ, του ΕΤΑΤ, του ΕΤΑΠ-ΜΜΜΕ και της ΔΕΗ θα μπορούν να λάβουν τις συντάξεις για τον μήνα Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται πως η καταβολή των συντάξεων του μήνα Αυγούστου έχουν ξεκινήσει από τις 22 Ιουλίου, αλλά προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, αποφασίστηκε να μη γίνει ταυτόχρονα για όλους τους συνταξιούχους όλων των ταμείων, αλλά τμηματικά.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Δευτέρα (22/06), είχε προηγηθεί η πληρωμή σε όσους συνταξιούχους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ο ΑΜΚΑ λήγει σε μονό αριθμό (1, 3, 5, 7 και 9) ενώ την Τετάρτη (24/06), έλαβαν τα χρήματά τους όλοι οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των οποίων ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) λήγει σε ζυγό αριθμό (0-2-4-6-8). Τέλος, την Παρασκευή 26 Ιουνίου έλαβαν τη σύνταξή τους οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων αλλά και για την αποφυγή του συνωστισμού σε τράπεζες και ΑΤΜ, αποφάσισε την τροποποίηση του προγράμματος προπληρωμής των συντάξεων του μηνός Ιουλίου 2020.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ