Ελλαδα

Στην Αντίπαρο Μητσοτάκης και Μαρέβα: Μαζί με τον Τομ Χανκς

Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, κρατώντας τα ελληνικά τους διαβατήρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι, ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα
Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι, ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα @kyriakos_/Instagram

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, βγήκαν φωτογραφία με τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο - Με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι.

Τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον συνάντησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, στην Αντίπαρο.

Η απρόσμενη συνάντηση για τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιουλίου 2020.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ανέβασε στο Instagram ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, βγήκαν αναμνηστική φωτογραφία με το πρωθυπουργικό ζεύγος. Σε αυτήν τη φωτογραφία οι δύο Αμερικανοί ηθοποιοί κρατούν χαμογελαστοί στο χέρι τα ελληνικά τους διαβατήρια, τα οποία και μόλις παρέλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον πολιτογραφήθηκαν Έλληνες στα τέλη του Δεκεμβρίου 2019. Την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον, είχε υπογράψει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ηπειρο ενώ ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά καλοκαίρια στην Αντίπαρο όπου το διάσημο ζευγάρι έχει εξοχικό. Μάλιστα, ο Τομ Χανκς έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κοινή φωτογραφία στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη με Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο και το μήνυμα του πρωθυπουργού

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Ελληνες πολίτες!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Instagram, δίπλα από την κοινή φωτογραφία του με τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, έχοντας αγκαλιά τη σύζυγό του Μαρέβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βραδιά κύλησε με συζήτηση για την τέχνη, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο, την πολιτική και φυσικά την Ελλάδα.

Embedded rich media on Instagram

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Λατρεύουν την Ελλάδα και δεν το κρύβουν

Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ Τομ Χανκς είναι λάτρης της Ελλάδας και όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν σταματά να μιλά για τις ομορφιές της χώρας μας.

Η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, είναι ελληνικής καταγωγής. Το διάσημο ζευγάρι περνά τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα, δείχνοντας στους followers του Instagram πόσο όμορφα ζουν την καθημερινότητά τους στα ελληνικά νησιά. Πρόσφατα, τον γύρο των social media είχε κάνει η φωτό των Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον από το δείπνο τους δίπλα στο κύμα στη Σίφνο.

Με βάση τον σχετικό νόμο, μετά τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είχαν περιθώριο ενός έτους για να αποδεχτούν τυπικά την πολιτογράφησή τους ως Έλληνες και να παραλάβουν τα ελληνικά τους διαβατήρια. Κάτι το οποίο και έγινε όπως φαίνεται και στην κοινή φωτογραφία του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα, στην Αντίπαρο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ