- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στο Μάτι: Παρέμβαση εισαγγελέα
Διέταξε προκαταρτική εξέταση για την απόπειρα συγκάλυψης
Παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, Ευάγγελου Ιωαννίδη, μετά τις αποκαλύψεις για τη φωτιά στο Μάτι.
Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Ευάγγελου Ιωαννίδη, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση, προκάλεσε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της «Καθημερινής».
Παράλληλα, ο καταγγέλλων αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία αναφέροντας λεπτομερώς τις πιέσεις που δέχθηκε για να συγκαλύψει τους υπευθύνους για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι περιγράφοντας ως διαπραχθέντα αδικήματα, την απόπειρα παράνομης βίας και την παράβαση καθήκοντος.
Η έρευνα, στην οποία θα συμπεριληφθεί η μήνυση ανατέθηκε στον εισαγγελέα Νικόλαο Αντωναράκο, ενώ ο ανακριτής που χειρίζεται το φάκελο για τους υπευθύνους της φονικής πυρκαγιάς έχει ολοκληρώσει την ανάκριση και έχει στείλει τις πρώτες κλήσεις για απολογία στους εμπλεκόμενους ξεκινώντας από τον τότε δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ξεκινούν αύριο τα Ειδικά Μαθήματα στα ΓΕΛ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.