- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα πλαστά πιστοποιητικά που πωλούνται στον Προμαχώνα δείχνουν πως ο κάτοχος τους έχει υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και είναι αρνητικό.
Πλαστά έγγραφα για αρνητικό τεστ κορωνοϊού πωλούν επιτήδειοι στα σύνορα του Προμαχώνα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι εντατικοί έλεγχοι που γίνονται στον Προμαχώνα τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο επιτήδειων, που πωλούν πιστοποιητικά σε όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα.
Πρόκειται για πιστοποιητικά που δείχνουν ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και είναι αρνητικό. Κάποιος, μάλιστα, μπορεί να πληρώσει μέχρι και 30-40 ευρώ για να πάρει ένα τέτοιο πιστοποιητικό.
Οι επιτήδειοι που έχουν στα χέρια τους τέτοια έγγραφα, τα οποία δεν είναι από πιστοποιημένες μονάδες μοριακού ελέγχου, τα προωθούν σε άλλους και αλλάζουν το όνομα του ασθενούς που υποτίθεται ότι έχει υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό.
Όταν οι Αρχές εντόπισαν τέτοια πλαστά έγγραφα, αποφασίστηκε ότι από την προσεχή Τετάρτη θα γίνονται δεκτά μόνο τα πιστοποιητικά από 100 πιστοποιημένα σημεία στα Βαλκάνια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Δεν θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς
Οι μαθητές σέβονται και χαίρονται τις τοιχογραφίες
Στη μάχη και ένα ελικόπτερο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές στις οποίες έχουν καταγραφεί
Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινού τύπου σύστημα φέρνει βροχές και καταιγίδες
Ποιοι είναι δικαιούχοι του βοηθήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.