- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηλίας Μόσιαλος: Γιατί φοράω μάσκα προστασίας προσώπου
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook
Ο Ηλίας Μόσιαλος εξηγεί τους 3 λόγους για τους οποίους πρέπει να φοράμε μάσκα προστασίας προσώπου για τον κορωνοϊό - Η ανάρτησή του στο Facebook.
Ο Ηλίας Μόσιαλος εξηγεί «Γιατί φοράω μάσκα προστασίας προσώπου» σε ανάρτησή του στο Facebook.
Στο νέο του μήνυμα στα social media καλεί τους πολίτες να χρησιμοποιούν μάσκα προστασίας προσώπου για τον κορωνοϊό, όταν κυκλοφορούν σε δημόσιο χώρο.
Η ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει τίτλο: «Γιατί φοράω μάσκα προστασίας προσώπου; Κυρίως για τρεις λόγους». Στη συνέχεια, ο κ. Μόσιαλος εξηγεί τους τρεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να φοράμε μάσκα προσώπου για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα:
1. «Από αβεβαιότητα, καθώς πολλοί άνθρωποι που έχουν νοσήσει με Covid-19 δεν είχαν ποτέ συμπτώματα.
2. » Από καλή προαίρεση και καλοσύνη, καθώς εάν αυτό το άτομο που μιλάω, πηγαίνει στο σπίτι να δει το παιδάκι του που παλεύει με τον καρκίνο ή τους ηλικιωμένους γονείς του που πάσχουν από χρόνιο νόσημα.
3. » Από αλληλεγγύη για την κοινότητα που ζω. Γιατί θέλω να είναι ανοικτά τα μαγαζιά που μένω και να μην χάσουν άλλοι εργαζόμενοι τις δουλειές τους».
«Γιατί αν σταματήσουμε τη διάδοση του ιού κερδίζουμε όλοι» καταλήγει ο Ηλίας Μόσιαλος στο νέο του μήνυμα με τίτλο «Γιατί φοράω μάσκα προστασίας προσώπου».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.